![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#كانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگر كسي فقط يك خواهر داشته باشه و اونم خارج مشغول به تحصيل باشه ( نه كانادا) توي استادي پلن بهش اشاره كنيم بهتره ؟ مثلا بگيم كه خانواده تنهان اينجان
2021-08-31 17:31:00 #Canada [استاد] ویزا
در تمكن دلار ازاد كانادا ١٨٠٠٠ و بيرون تو صرافي ٢٢٠٠٠تومن كدوم رو بايد تو جدول مالي بنويسيم؟؟؟؟
2021-09-03 16:15:00 #Canada [كانادا] ویزا
من در حال سابميت پرونده ويزاي owpهستم و سوالي برام پيش اومده در جواب سوالات در حين ساختن اپليكيشن اون سوالي كه پرسيده بود كه همسر رو همراهي ميكنيد يا خير رو يس زدم بنابراين يه فايل proof of relationship هم ميتونم اپلود كنم الان سوال من اينه كه توي فرم family information (5707) داخل اون ستون اخر جدول كه براي همسر (و بقيه اعضاي خانواده) پرسيده will accompany you to canada? بايد اينجا هم يس رو انتخاب كنم يا خير؟ ( من الان ايران هستم و همسرم كانادا هستن ) و براي اقدام همسر بصورت جدا، فرم 5257 رو با
2021-09-05 01:33:00 #Canada [خانواده] ویزا
ويزاى توريستى من اخر امسال ميلادى اكسپاير ميشه ميخوام بيام كانادا واز اونجا براى تمديدش اقدام كنه ميتونم بپرسم چقدر طول مى كشه تا تمديد بشه ؟
2021-09-08 00:56:00 #Canada [اقدام] ویزا
خواهرم شهروند كانادا هست من كه واكسن نزدم ميتونم الان برم اما ١٤ روز خونشون قرنطينه بشم ؟ ميخوام ريجكت كه شدم ريسابميتم برم تو خاك كانادا انجام بدم و شانسم امتحان كنم
2021-09-08 11:29:00 #Canada [كانادا] ویزا
اينجا كسى هست كه همزمان براي ويزا آمريكا و كانادا اقدام كرده باشه؟ من چندتا ممنون ميشم راهنماييم كنيد
2021-09-08 12:23:00 #Canada [اقدام] ویزا
براي تكميل فرم ١٢٩٥ كانادا چند تا سوال دارم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد ١- منظور از national Identity document با توجه به اينكه تاريخ صدور و انقضا داره بايد اطلاعات كارت ملي وارد كرد و يا همون شناسنامه؟ ٢- نوع work permit براي پست داك چي ميشه؟ LMIA ميشه؟
2021-09-08 14:28:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
كسي ميدونه مهمه نامه ادميشن از كانديشنال در بياد يا خير چون من هنوز مدارك اصليم رو نفرستادم براي دانشگاه تو كانادا آيا ارسالش برام توي دريافت ويزا تأثيري داري يا تا رسيدنش به دانشگاه صبر نكنم؟
2021-09-10 08:16:00 #Canada [كانديشنال] ویزا
خواهر من تازه امسال ميره دانشگاه براي كارشناسي.چطوري ميتونه اقدام كنه براي كانادا ؟ نميشه از صفر شروع كنه به درس خوندن تو اونجا؟
2021-09-17 09:34:00 #Canada
اگر كسي فقط يك خواهر داشته باشه و اونم خارج مشغول به تحصيل باشه ( نه كانادا) توي استادي پلن بهش اشاره كنيم بهتره ؟ مثلا بگيم كه خانواده تنهان اينجان
2021-08-31 17:31:00 #Canada
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada